+359 42 646065

office@trcommerce.com

Свържете се с нас

Google Plus Flicker Pinterest

Click

Детайли за продукта

Email

Primalav

Силно концентриран почистващ препарат със
съдържание на парфюм . Специално предназначен за почистването на всякакви повърхности , елиминира лошите миризми . Прониква дълбоко в пролуките на повърхностите и предотвратява задържането на мръсни частици . Предназначен за всякакъв вид под , кухни , бани и тоалетни , кошчета за боклук . Притежава приятна свежа миризма на океан. Много лесен за отмиване .

Цена:

108,00 лв
Цена / кг:10,80 лв
Количество:
Производител: ANTI-GERM ®

Почистете, отстранете миризмата от всички повърхности, дори тези, които са в контакт с храни.

ПРЕДИМСТВА

  • Концентриран почистващ препарат за всякакви повърхности.
  • Силни мокрещи свойства благодарение на съставните му повърхностноактивни вещества. Прониква в дълбочина и действа в пукнатините на повърхностите, в които могат да се задържат замърсени частици, като ги премахва напълно.
  • Силни обезмазняващи свойства поради алкалността му. Емулгира и осапунява хранителните мазнини.
  • Предотвратява образуването на зловонни газове благодарение на обезмирисяващите си свойства.
  • Отстранява се лесно чрез изплакване.

Обичайно се употребява и е разрешен в следните сфери на промишлеността и търговията поради обезмирисяващото и почистващо действие: кланници, консервни предприятия, фабрики за напитки, ресторанти, месарници, рибни магазини, пивоварни, болници, закрити пазари, училища, хали, гардеробни, канализационни шахти, заводи за минерална вода, барове, птицеферми, конюшни, свинеферми, обори, концертни зали, казарми, трапезарии, изби, колиби, супермаркети, обществени тоалетни.


НАЧИН НА УПОТРЕБА

PRIMALAV може да се използва с четка, чрез накисване или пулверизация. Накисване: накиснете малките елементи или отделни части на машини в леген с разтвор на Д.Б.А. ПАРФЮМ.

Пригответе разтвор от 5 г/л, оставете 5-10 минути да подейства. Изчеткайте и изплакнете всяка част с чиста вода.

С четка или с гъба: пригответе разтвор от 5 г/л от Д.Б.А. 33 и нанесете върху работни плотове. Изплакнете с чиста вода.

За машини без контакт с хранителни продукти не е необходимо изплакване. PRIMALAV се използва винаги разреден във вода. Нанася се чрез пръскане, накисване, пулверизиране или вапоризиране.

Примери на приложение за почистване в промишлеността и домакинството: Почистване на помещения 1/100, тоалетни принадлежности 1/100, санитария 1/100, бельо 1/100 Омезмирисяване на кошове за отпадъци, тоалетни чинии, мивки 1/100 Съхранение на разтворими мазнини 1-5% Защита на складиране текстилни материи 1/1 000

Бюлетин

Искате да получавате актуална информация за нашите продукти?
Моля, въведете Вашия имейл