+359 42 646065

office@trcommerce.com

Свържете се с нас

Google Plus Flicker Pinterest

Click

За Нас

Основана през 2008г. от Траян Русев и Румен Русев , като семейна фирма , Ти Ар Комерс първоначално е насочена към дистрибуцията на професионални почистващи препарати и дезинфектанти за хигиена и дезинфекция в хранително-вкусовата промишленост с търговски марки ANTI-GERM® и PENNGAR® , собственост на химичния концерн и производител ICL GROUP ®.

Търговската и дистрибуторска дейност обхваща цялата територия на страната и всички отрасли в хранително-вкусовата промишленостмесопроизводство , млекопроизводство , винопроизводство и производство на напитки. Постоянната нужда от развитие и създаване на иновативни продукти за промишлеността води и до началото на внос и дистрибуция на специализирани продукти за хигиена и дезинфекция в животновъдството , фармацевтиката и сектора на хотелиерството и ресторантьорството .

През 2012 г. Ти Ар Комерс  официално поема представителството на един от вискокачествени  френските производителите на вискокачествени бъчви и резервоари-винификатори  от френски и американски дъб – Tonnellerie Baron ® , разположен в региона Коняк , Франция .

Освен производител на висококачествени на висококачествени бъчви и вертикални дъбови ферментатори , Tonnellerie Baron е и екип от иноватори и създатели на иновативни технологии за винопроизводството , някои от които :

OXOline ® - иновативна технология под формата на галванизирана  структура служеща за подреждане и работа с бъчви . Идеята на тази структура е бъчвите да са разположени една върху друга и една до дръга на ролки , които позволяват ротация на самите бъчви и ги оравят независими една от друга.Работата върху всяка бъчва се извършва независимо от нейното положение в общата структура .

Vinification Integrale ® - винификация на бели и червени вина в дъбова бъчва . Този метод прази вината по-кръгли , с по-голям обем  и по комплексни с по-изгладен финал и гладки танини. В допълнение за по-бързата интеграция на дъба в младото вино , този метод на завъртане на самата бъчва по-време на ферментация придава по-добра и нежна екстракция и при перманентен престой на джибрите и техният контакт с дъба .

Grand Chêne ® - иновативни продукти , алтернатива на дъбовите бъчви , под формата на дъбов чипс , летви за съдове от неръждавейка , домино и летви за добавка в изтощени дъбови бъчви Re-Oak® .

Ти Ар Комерс разпространява ексклузивно марките Tonnellerie Baron ® , OXOline®  , Vinification Integrale ® , Grand Chêne ®  , Anti-Germ ® , Penngar ® ексклузивно за  България .

Ти Ар Комерс е базирана в гр. Стара Загора и разполага с млад и динамичен екип от търговци и консултанти в сферата на хигиената и винопроизводството .

Фирмата разполага със собствена търговска площ от 3000 кв. м. и собствена логистика .

Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти акуратни услуги и сериозни решения!

Anal